SELAMAT MENYABUT HARI RAYA AIDILFITRI

Assalamuailaikum sesiapa yang buka blog Geng Budak Sekolah saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.

Wednesday, March 16, 2011

Pulang dari Kota Kinabalu Sabah

Wahhhh....letih sungguh rasa apabila sampai je kat airport Penang. Nasib baik abg aku dah sedia menunggu, kalu tak jenuh jgk nak lepak tunggu dgn orang ramai ni. Best la dapat pi ke Sabah musim cuti ni. Bukan senang nak dapat pi ke sana. Itupun akak abg aku keje sana, jadi senang la nak melawat. Cuma kena sediakan duit je lebih. Maklum la Sabah tu jauh la jgk. Ibarat  Perlis nak ke Singapore la..entah2 lebih lg pe.


Tgk la berbaris aku nak naik pesawat ni. Macam tunggu giliran beratur beli makan kat kantin sekolah la plak. Nasib 2. Kalu hujan jenuh aku nak pakai payung sb tak bawa baju hujan pun.

Lega hati bila naik tgk2 ada pramugari yg cun. Lapang rasa dada bila dilayan macam orang dewasa. Comel la jgk. Tapi bukan stok bini la. Entah dr negara mana diaorg ni dtg pn tak tau. Speaking je memanjang.




At last, aku sampai jugak kat KK, Sabah ni . Kami bertolak 13 March.Sekejapnya tak puas nak shopping.

1 comments:

Akmal CFC said...

besnya pi sabah

Post a Comment